NIEUWS

Distributeurs gezocht!
We zijn op zoek naar een pro-actieve distributeur in Australie en in Finland voor ons Dekalin merk. Voor meer informatie of vragen, nee ...

VOLG ONS OP

Over Dekalin

Vroeger

Dekalin is een vooraanstaand en succesvol merk dat al meer dan 100 jaar is gespecialiseerd in lijmen, coatings en afdichtingsmiddelen. In 1907 werd in het Duitse Hanau ‘Dekalin Deutsche Klebwerkstoffe' opgericht en begon met de productie van een lijm voor de labels van conservenblikken. In het begin omvatte het productportfolio diverse natuurlijke lijmen, maar na 1945 stemde het bedrijf zijn producten af op de markt; er was veel vraag naar synthetische lijmen en coatings voor industriële toepassingen, met name vanuit de auto-industrie.

Dekalin levert anticorrosie-, antisteenslag- en geluiddempende coatings en een uitgebreide reeks lijmen en afdichtingsmiddelen voor de transportsector, algemene industrie en bouw.

Vanwege commerciële, praktische en facilitaire overwegingen verhuisde Dekalin in 1995 naar het Nederlandse Bergeijk. Dekalin is van oudsher een gespecialiseerd bedrijf dat zich richt op de OEM-sector (Original Equipment Manufacturer). Dat betekent dat een heel scala aan OEM-fabrikanten tal van Dekalin-producten heeft goedgekeurd voor hun productieprocessen.

Nu

In nauwe samenwerking ontwikkelt Dekalin producten en oplossingen die voldoen aan specifieke eisen van fabrikanten, iets wat in veel industrietakken gebruikelijk is. Voor de auto-, caravan- en busindustrie levert Dekalin een compleet assortiment lijmen, afdichtingsmiddelen en coatings. Andere producten worden bijvoorbeeld toegepast bij het repareren van daken op gebouwen. Tevens is er een aantal gespecialiseerde producten ontwikkeld voor specifieke markten. Dekalin is een exportgericht bedrijf (90% export) dat zijn producten wereldwijd aanbiedt. Dekalin kan uw professionele B2B-partner zijn en u ondersteunen met zijn knowhow, expertise en praktijkervaring. Om onze kwaliteit hoog te houden beschikt Dekalin over:

  • ruime productiecapaciteit met groeimogelijkheden in een modern, goed uitgerust complex met een oppervlak van 26.000 m²;
  • een ervaren R&D-afdeling met uitgebreide laboratoriumfaciliteiten;
  • een geïntegreerd kwaliteitssysteem, vastgelegd in ISO 9001;
  • bewuste milieuzorg, vastgelegd in ISO 14001.

Dekalin biedt zijn partners professionele analyse, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Omdat focus op de klant en innovatie een cruciale rol spelen in het onderhouden en ontwikkelen van deze partnerschappen, investeren wij in langdurige samenwerking door een afgestemde balans te garanderen tussen prijs en kwaliteit.

Kwaliteit van morgen

Ontwikkeling, milieu en innovatie zijn en blijven belangrijke bouwstenen om de toekomstperspectieven van Dekalin veilig te stellen. Ontwikkelende markteisen vormen een voortdurende uitdaging voor Dekalin om zijn productportfolio te verbeteren en uit te breiden; de tevredenheid van de klant is immers prioriteit nummer één. Wereldwijd profiteren al veel gerespecteerde langdurige relaties van de expertise op het gebied van lijmen, afdichtingsmiddelen en coatings die Dekalin te bieden heeft. Dus aarzel niet, doe hetzelfde en kies vandaag voor de kwaliteit van morgen!