NIEUWS

Distributeurs gezocht!
We zijn op zoek naar een pro-actieve distributeur in Australie en in Finland voor ons Dekalin merk. Voor meer informatie of vragen, nee ...

VOLG ONS OP

Research & Development

DEKALIN beschikt over een gespecialiseerde R&D-afdeling voor het ontwikkelen, optimaliseren en onderhouden van eigen recepten en tevens voor het faciliteren van ontwikkelingstrajecten voor formules van onze partners. Vertrouwelijkheid en discretie worden uiteraard gegarandeerd.

De afdeling Research & Development werkt in een goed uitgerust modern laboratorium, waar alle nodige tests uitgevoerd kunnen worden om de kwaliteit en duurzaamheid van de gefabriceerde producten te garanderen. Daarbij maken we gebruik van de volgende infrastructuur: een rheometer, trektestmachines, klimaatkamers, apparatuur voor pekel- en grindinslagtests, spuitcabines, etc. Daarnaast zijn er uiteraard verschillende soorten mixers en dissolvers aanwezig voor het fabriceren van laboratoriumformules volgens een normale productiesituatie.

Expertise en knowhow van de R&D-afdeling zijn net als de productiefaciliteiten gericht op de volgende chemische stoffen: rubbers, harsen, pvc, dispersies, butyl (vloeistof en strips) en silyl gemodificeerde polymeren (MS-pol). Veel producten zijn zowel leverbaar op oplosmiddelbasis en op waterbasis als in een high-solid versie.

R&D bij DEKALIN richt zich doorgaans op milieuvriendelijkere producten en op het verbeteren van het toepassingsgedrag van bestaande en nieuwe producten.

In alle opzichten zijn wij erop toegerust u te helpen met het ontwikkelen van nieuwe producten voor bestaande en nieuwe toepassingen!